Èxit total de la 47ena edició de la Marxa Infantil de Regularitat


  • Comparteix:

Centenars de famílies han participat a la Marxa, com es veu a l'arribada

Centenars de famílies han participat a la Marxa, com es veu a l'arribada

Prop de 2.000 nens i nenes, d'entre 6 i 14 anys, han participat a la 47ena edició de la marxa del Club Muntanyenc Sant Cugat, que s'ha desenvolupat sense incidents. Pel president del Club, l'èxit de participants demostra que la Marxa s'ha convertit, per a molts, en el primer contacte amb la ciutat, el club, i el nostre entorn natural.

976 parelles han recorregut els 14 quilòmetres i mig de la Marxa de Regularitat, en una activitat que s'ha convertit ja en una tradició per a molts infants i les seves famílies. Segons Narcís Castanyer, president del Club, aquesta activitat està totalment arrelada i s'està convertint en una gran festa ciutadana:

Narcís Castanyer

És l'activitat de més rellevància pel Club, i s'ha convertit en una gran festa ciutadana


L'alcalde Lluís Recoder ha subratllat el paper integrador d'una activitat com aquesta, i ha destacat alguns ingredients que, any rere any, aconsegueixen l'èxit de la Marxa.

Lluís Recoder

És una cursa esportiva i festiva, que implica els nens i també les seves famílies i les escoles


El circuit d'aquest any, per diferents indrets de la serra de Collserola, ha permès que petits i grans descobrissin el nostre entorn natural. Els participants asseguren que el considerable esforç físic de la Marxa els ha valgut la pena:

Participants a la marxa

Ens ho hem passat molt bé, hem passejat pel bosc i hem caminat molt


Molts pares també han participat d'aquesta activitat, i s'han trobat amb els seus fills per dinar a la masia de Can Coll, al terme municipal de Cerdanyola. Alguns dels pares assistents expressaven així la seva satisfacció:

Pares

Per nosaltres és com una tradició acompanyar-los. El que més ens agrada és el companyerisme


El president del Club també ha agraït la feina de més de 250 voluntaris i socis del Club, que han participat en l'organització de la marxa. Els premis d'aquesta edició es lliuraran el 21 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.