Coneix els números guanyadors per participar en el concurs d'Arrossos de la Festa Major

Amb el sorteig d'aquest dissabte queden adjudicades les 225 paelles participants


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Concurs d'Arrossos / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Concurs d'Arrossos / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

225 números s'han seleccionat per participar al 42è Concurs d'Arrossos de la Festa Major. Tots aquells que tinguin els números premiats podran formalitzar la inscripció. La tria s'ha fet a través d'un sorteig aquest dissabte a l'Ateneu, després que l'organització hagi rebut un total de 480 peticions per al certamen d'enguany i ha validat 340 que han formalitzat part de la inscripció. La zona del parc de Can Vernet acollirà aquest acte de Festa Major. Aquest diumenge tots els seleccionats rebran un correu electrònic validant la seva participació i hauran d'abonar, abans del 13 de juny, 1 euro per persona inscrita per confirmar l'assistència.

Els números agraciats del Concurs d'Arrossos que organitzen els Amics dels Veterans i la Regalèssia són:

De fet, aquest procés d'inscripció i pagament servirà per detectar aquells grups que estiguin duplicats, és a dir, gent que s'ha inscrit més d'una vegada amb diversos noms. Les places deslliurades s'aniran adjudicant amb el mateix ordre marcat pel número de sorteig, una vegada s'hagin fet els primers pagaments.

Enguany, per tal d'evitar la picaresca per part de la ciutadania, l'organització ha dut a terme un cribratge per detectar duplicitats i possibles anomalies. Com ja és habitual, l'entitat presidida per Joan Gómez facilitarà, a tots els grups de concursants, els ingredients bàsics: arròs, oli i aigua.

Concurs d'Arrossos 2023
En l'edició d'enguany, el Concurs d'Arrossos de Festa Major es farà a la zona del Parc de Can Vernet. Serà diumenge 2 de juliol, a partir de les 9.30 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.