Les mascaretes deixaran de ser obligatòries a centres sanitaris i farmàcies

Una vegada el Consell de Ministres doni llum verda a la mesura, la protecció passarà a ser una recomanació en aquests espais


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

El Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes han aprovat aquest divendres a la tarda que les mascaretes deixin de ser obligatòries als centres de salut i a les farmàcies. Un cop ho aprovi el Consell de Ministres, fer-la servir en aquests espais serà només una recomanació. El ministre de Sanitat, José Manuel Miñones, ja va avançar fa una setmana que s'estava 'cada cop més a prop' del dia que la mascareta deixaria de ser obligatòria i va explicar que seria el Consell Interterritorial de Salut, on estan representades les autonomies, qui ho decidiria abans que acabés el mes de juny. Aquest divendres, tots els consllers autonòmics s'han mostrat d'acord amb la mesura. Miñones va advertir que la retirada podia ser o bé definitiva o esglaonada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.