El Mercadona de la Rambla del Celler tanca fins al 27 de novembre

L'empresa durà a terme una reforma per ampliar l'establiment amb el pis superior


  • Comparteix:

Imatge de l'edifici del Mercadona / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'edifici del Mercadona / Foto: Cugat Mèdia

El Mercadona de la Rambla del Celler tanca per obres. L'establiment estarà fora de servei des de l'1 de juliol i fins al 27 de novembre, que és quan està prevista la inauguració de la reforma. De fet, la cadena de supermercats s'ha quedat amb la planta superior de l'edifici, on fins ara hi havia comerços que han anat tancant, per ampliar el local. Mentre durin els treballs, el servei es donarà des dels altres tres centres que té l'empresa al municipi: al carrer de Valldoreix, al Mercat de Mira-sol i al Mercat de Volpelleres. Els treballadors també es recol·locaran a altres botigues.

Segons va informar Mercadona en un comunicat, la cadena de supermercats reformarà aquest establiment per adaptar-lo al nou model de botiga que està implantant. Es tracta d'establiments més sostenibles, assegura la companyia, que permetran reduir un 40% el consum energètic. A més, incorporarà millors condicions per als treballadors.

Amb aquesta reforma, tot l'edifici de la Rambla del Celler serà un Mercadona, tot i que la intenció de la companyia és mantenir el passadís de pas que connecta amb el Celler Modernista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.