250 efectius d'emergència i prevenció s'activaran per a la Festa Major

L'alcalde s'ha reunit aquest dimarts amb responsables de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil, Agents Rurals, Bombers i ADF


  • Comparteix:

L'alcalde, Josep Maria Vallès, al centre, acompanyat de tres regidores de l'equip de govern i responsables dels diferents cossos d'emergència i prevenció / Foto: Cugat Mèdia

L'alcalde, Josep Maria Vallès, al centre, acompanyat de tres regidores de l'equip de govern i responsables dels diferents cossos d'emergència i prevenció / Foto: Cugat Mèdia

La coordinació i el treball conjunt és clau en la prevenció d'emergències i seguretat i així ho han volgut posar de manifest aquest dimarts al matí a l'Ajuntament. L'alcalde, Josep Maria Vallès, s'ha reunit amb responsables de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil, Agents Rurals, Bombers i ADF per conèixer de primera mà la tasca que afrontaran durant la Festa Major i, també, per tractar la situació de sequera i de risc d'incendis. I és que durant els propers dies i en motiu de la festa grossa, s'activen fins a 250 efectius d'aquests cossos de seguretat, a part de tècnics de medi ambient, Creu Roja i brigada municipal.

Durant aquests dies de Festa Major s'instal·larà, a més, a l'aparcament del CAP Sant Cugat un mòdul d'emergència de la Creu Roja en coordinació amb el centre sanitari per poder tractar urgències de baix risc. És un punt d'emergències que estrena ubicació aquest any per la concentració d'activitats de Festa Major a la zona del parc de Can Vernet.

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha agraït la feina extra que fan aquests dies els cossos d'emergència i prevenció a Sant Cugat i s'ha posat a la seva disposició per treballar conjuntament per prevenir incidents. Vallès s'ha mostrat preocupat, en especial, per la forta calor que s'està patint i ha explicat que per minvar aquesta situació han instal·lat més punts d'aigua de boca perquè la ciutadania es pugui hidratar.


Josep Maria Vallès

Agrair-vos per anticipat totes aquestes hores que molta gent no veu, però si no estiguéssiu al darrere no podríeu donar servei i ajudar la gent que participa. La gent va a passar-s'ho bé i vosaltres aneu a ajudar la resta de la gent, per tant gràcies per la feina que feu en concret aquests 4 dies tan intensos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.