Josep Maria Vallès: 'La fira d'atraccions de Festa Major no pot seguir a Coll Favà'

Vallès s'ha compromès a cercar altres ubicacions per acollir aquesta activitat


  • Comparteix:

L'alcalde, Josep Maria Vallès / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'alcalde, Josep Maria Vallès / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha valorat molt positivament la participació de tota la ciutadania a la Festa Major a les diferents activitats organitzades des de dimecres i fins diumenge a la nostra ciutat. Vallès ha deixat ben clar que una de les decisions que es prendran per a la festa grossa de 2024 serà 'treure la fira d'atraccions de Coll Favà perquè no podem concentrar tantes activitats en aquesta zona'. L'alcalde ha destacat també l'interès de la ciutadania per la Festa Major després de confirmar la descàrrega de 10.000 persones de l'aplicació per seguir la festa grossa.

"La ciutadania té interès per la Festa Major i ho ha demostrat amb la seva presència a les diferents activitats. 4.000 persones han participat en el Concurs d'Arrossos i això demostra que tenim una festa grossa ben viva", ha ressaltat Vallès. L'alcalde de Sant Cugat ha avançat que es faran canvis de cara a l'any que ve amb el canvi d'ubicació de la fira d'atraccions de Coll Favà i també d'altres activitats en aquest indret com la Festa Major Alternativa o el Concurs d'Arrossos.


Josep Maria Vallès

La fira d'atraccions marxarà de Coll Favà de cara a lany que ve.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Espero que us adoneu, que sempre reclamant festa, pero per lo vist moleste a tot arreu, desitjo que no torni a Ramon Barnils, que durant molts anys reclamem que sigui rotativa, i si nomes fos la festa Major ... pero fins ara hi havien concerts i festes tot l'any

Manel .. Enviat el 3/jul/23


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.