Una font gegant a la Mesquita Central del Kazakhstan, entre els nous projectes de Fluidra

La companyia amb seu a Sant Cugat ha augmentat un 2% les vendes en l'àrea de piscines comercials amb grans projectes arreu del món


  • Comparteix:

Imatge de la font a la Mesquita Central d'Astanà, la capital del Kazakhstan / Foto: Fluidra

Imatge de la font a la Mesquita Central d'Astanà, la capital del Kazakhstan / Foto: Fluidra

La multinacional amb seu a Sant Cugat Fluidra, especialitzada en equipament de piscines i 'wellness', està desenvolupant nous projectes de fonts i llacunes a diversos països d'Europa, Àsia i l'Àfrica. Alguns dels més destacats són una font gegant a la Mesquita Central de la capital del Kazakhstan, Astanà, i una llacuna a Egipte. A més, la companyia també té en marxa altres propostes a països com Malta, Indonèsia, l'Índia, Malàisia, les Filipines, el Regne Unit i Andorra.

La nova font de l'entrada de la Gran Mesquita d'Astanà, la més gran de l'Àsia Central i una de les més grans del món, compta amb múltiples rajos, música i colors. L'empresa també està desenvolupant una nova font al Pont París d'Andorra, amb efectes simètrics a les vores del riu Valira, a més d'una cortina d'aigua amb retroprojecció digital que utilitza l'aigua recirculada del mateix riu. Pel que fa a la llacuna a la costa nord d'Egipte, es tracta d'un dels projectes més grans de Fluidra al país nord-africà, que inclou la filtració, el tractament químic i el control de la salinitat de l'aigua.

D'altra banda, la divisió de piscines comercials de la companyia continua creixent i durant el primer trimestre d'aquest any va incrementar un 2% les vendes, gràcies, segons apunta la multinacional en un comunicat, a aquests nous contractes i a la recuperació del turisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.