Aquest és el cartell de la Festa Major de Valldoreix

L'autora de la creació guanyadora és Teresa Blasco i el cartell es titula 'Ulleres de sol'


  • Comparteix:

El cartell guanyador / Foto: Teresa Blasco

El cartell guanyador / Foto: Teresa Blasco

El cartell de la Festa Major de Valldoreix d'enguany és obra de la mirasolenca Teresa Blasco, que s'ha imposat en la categoria d'adults. D'altra banda, Maria Ripol i Bintia Barbero han guanyat en les categories juvenil i infantil, respectivament. En l'edició d'aquest any s'han presentat al certamen d'adults 28 propostes, la millor de les quals s'ha endut un premi de 500 euros; en la categoria juvenil, premiada amb 300 euros, hi ha hagut set propostes; finalment, en la categoria infantil s'han rebut tres cartells, el guanyador de la qual s'ha endut un lot de material artístic per valor de 100 euros.


Foto de família amb els guanyadors de les diferents categories d'enguany

Foto de família amb els guanyadors de les diferents categories d'enguany / Foto: EMD

El cartell guanyador en la categoria d'adults es titula 'Ulleres de sol'; el de juvenil es diu 'Aquesta festa és per disfrutar'; finalment, el de la categoria infantil porta de títol 'Els ocells de Festa Major'.

Els membres del jurat del concurs han estat la vocal de Cultura de l'EMD, Susanna Casta, exercint com a presidenta; acompanyada d'especialistes del món de l'art de la vila com Lluís Pérez, Myriam Rocafort, Cristina Cabané o la publicista Olga Lacoma.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.