Afectacions al trànsit a la carretera de Rubí a partir de dilluns per les obres del carril bici

El tram de carretera entre el carrer de Prat de la Riba i l'avinguda dels Països Catalans en sentit Rubí queda inhabilitat durant sis mesos


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la rotonda de l'Hipòdrom / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la rotonda de l'Hipòdrom / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El tram de la carretera de Rubí entre el carrer de Prat de la Riba i l'avinguda dels Països Catalans en sentit Rubí queda inhabilitat a partir d'aquest dilluns i durant sis mesos amb motiu de les obres de construcció del carril bici que unirà Sant Cugat amb la ciutat veïna en bicicleta. Aquest pas de vehicles es desviarà al lateral de la carretera i, per garantir la seguretat, l'aparcament es farà en cordó. El transport públic també es veu afectat a la zona, amb l'anul·lació de les parades que hi ha a l'altura de l'Institut FP, del Jardiland i del carrer del Prat de la Riba, que es traslladen també al lateral. Això sí, els accessos a Jardiland es mantindran oberts.


Detall dels treballs

Detall dels treballs / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les obres de construcció del carril bici entre l'avinguda de l'Hipòdrom i l'avinguda dels Països Catalans van començar dimecres 12 de juliol. Serà un tram que anirà en paral·lel a la carretera de Rubí, amb paviment de formigó i tres metres d'amplada, que anirà separat del trànsit amb peces separadores. La licitació ha anat a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb el suport d'un fons FEDER, i s'ha adjudicat a Servial SL amb un pressupost de 461.893 euros. Els treballs duraran mig any.

Tot plegat és la segona fase d'uns treballs per connectar en bicicleta Sant Cugat i Rubí. La licitació de la tercera fase, que va de l'avinguda dels Països Catalans a la Via Augusta, tindrà lloc properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.