Del 17 de juliol a l'1 de setembre, Cugat Mèdia queda 'Obert x Vacances'

Aquest dilluns torna a la 91.5 FM el magazín matinal de la Xarxa (9 h-11 h) amb la participació de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Aquest estiu Ràdio Sant Cugat tornarà a emetre el magazín matinal de la Xarxa 'Obert x Vacances'. El programa estiuenc començarà aquest dilluns 17 de juliol i acabarà el divendres 1 de setembre de les 9 h i a les 11 h. Com cada any, aquest programa de ràdio es fa de manera conjunta entre més de 40 emissores locals d'arreu de Catalunya adherides a la Xarxa de Comunicació Local, entre les quals Cugat Mèdia, que hi aportarà continguts santcugatencs un parell de cops a la setmana com a mínim. Aquest estiu la presentació del programa anirà a càrrec de Manel Ferrer de Premià Mèdia i es farà una aposta pels pòdcasts. L''Obert x Vacances es podrà escolta cada dia a través de la 91.5 FM, de www.cugat.cat i a través d'Alexia.

A banda de les entrevistes i connexions en directe habituals, el programa emetrà continguts que també es podran trobar a la nova plataforma Xarxa+ com unes càpsules sobre òpera i sobre vins catalans que elaborarem des de Cugat Mèdia, però també d'altres sobre la rumba catalana, sobre còmics i sobre llengua catalana.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.