Més de 5 milions de validacions a les estacions de Sant Cugat de FGC en la primera meitat de 2023

La xifra augmenta en un 19,1% respecte els primers sis mesos de 2022, amb gairebé 900.000 validacions més


  • Comparteix:

Les vuit estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que donen servei a Sant Cugat han registrat 5,4 milions de validacions en els primers sis mesos de 2023, el que representa un 19,1% més que en el mateix període de l'any passat. Concretament, el nombre de viatgers ha augmentat en més de 880.000. De totes les estacions locals, la de Sant Cugat és la que rep una major afluència, amb 2,2 milions de viatgers. La segueixen Valldoreix, amb més de 700.000 validacions, i Volpelleres, amb 687.000.

Precisament aquesta última estació és la que ha experimentat un increment més fort respecte els primers sis mesos de l'any passat, amb un 28,1% més de viatgers. L'estació de Sant Joan, amb un 25,3% d'increment, i la d'Hospital General, amb un 21,2%, completen el podi. Tot i que totes les estacions creixen en viatgers, les que menys ho fan son la de Valldoreix (15,9%) i la de les Planes (13,7%), que tot i situar-se al terme municipal de Barcelona dona servei a la part santcugatenca del barri.



El 2022, el nombre de viatges validats a les set estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat i la de les Planes va créixer un 26% més que l'any anterior fins a superar els 9 milions de viatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.