Tens dubtes sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità? L'AMB te'ls resol

L'ens supramunicipal instal·larà una oficina informativa al Casal Torreblanca del 12 al 15 de setembre


  • Comparteix:

El Consell Metropolità va aprovar el PDUM l'abril passat / Foto: AMB

El Consell Metropolità va aprovar el PDUM l'abril passat / Foto: AMB

El Casal Torreblanca acollirà del 12 al 15 de setembre una oficina adreçada a ciutadans i entitats per resoldre dubtes, aclarir qüestions i fer consultes sobre el document inicial del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM), l'instrument redactat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que ordenarà territorialment Sant Cugat i tot l'entorn metropolità. Aquesta oficina, que és itinerant, també servirà per donar assessorament en cas de voler presentar una al·legació.

Els dies 12 i 15 de setembre es podrà consultar tota la documentació en paper, mentre que els dies 13 i 14 dos tècnics de l'AMB atendran personalment els dubtes de la ciutadania. L'horari de l'oficina és de 9 a 14 hores i per visitar-la cal demanar cita prèvia. Per consultar la documentació es pot fer en aquest enllaç, i si es vol fer una consulta presencial amb tècnics, en aquest altre enllaç.

El PDUM es va aprovar inicialment el passat mes d'abril i fins al 30 d'octubre estarà en període d'exposició pública. Fins a aquesta data, per tant, s'hi poden presentar al·legacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.