Les paelles i els concerts, protagonistes al penúltim dia de la Festa Major de la Floresta

La pista a l'aire lliure de Can Llobet s'ha convertit en el centre neuràlgic dels actes


  • Comparteix:

Participants de la 29a Trobada de Paelleres i Paellers / Foto: Cugat Mèdia

Participants de la 29a Trobada de Paelleres i Paellers / Foto: Cugat Mèdia

La 29a Trobada de Paelleres i Paellers, amb 22 colles participants, l'espectacle infantil, a càrrec d'Empàtics Simpàtics, i els concerts de Punky Zumba i No Somos Del Palo han protagonitzat el dissabte de Festa Major a la Floresta. El penúltim dia de la de la festa grossa ha destacat per les més de 300 persones que han participat en la Trobada de Paellers i Paelleres a la pista exterior de Can Llobet i també la bona acollida de l'espectacle infantil amb més d'un centenar de persones. La festa grossa del barri florestà finalitza, aquest diumenge, amb el 6è Campionat d'Escacs de la Floresta al Casino i el concert de Monk i havaneres amb Els Cremats i ron cremat a les 20 h a les pistes de Can Llobet.

Recta final a la Festa Major de la Floresta on el penúltim dia ha estat marcat per un dels actes més multitudinaris, la 29a Trobada de Paelleres i Paellers amb 22 colles participants i més de 300 participants. Abans d'aquesta cita gastronòmica, a les pistes de Can Llobet, també s'ha aprofitat perquè el públic infantil gaudís d'Empàtics Simpàtics, un artista que utilitza el moviment del seu cos per transportar als assistents a un món màgic que descriu una veu en off.

Ana Fernández, organitzadora de la Trobada Paellera i membre del Senglar Cultural, ha volgut destacar la diversitat de tots els participants en aquest acte.

La tarda de dissabte també ha estat marcada pels concerts de Punky Zumba i a la nit per No Somos Del Palo.






Ana Fernández

Es troben moltes famílies, molts nens i nenes que van junts a l'escola. Hi ha molta diversitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.