La Rural de Collserola engega un crowdfunding per comprar un camió refrigerat

A principis de juliol, el motor del camió de l'associació Collserola Pagesa es va incendiar i el vehicle va quedar completament cremat


  • Comparteix:

Els tres vehicles cremats a l'incendi de la Rural de Collserola / Foto: Cugat Mèdia

Els tres vehicles cremats a l'incendi de la Rural de Collserola / Foto: Cugat Mèdia

La cooperativa agroecològica La Rural de Collserola ha engegat una campanya de crowdfunding per comprar un camió refrigerat després que a principis de juliol s'incendiés i quedés completament calcinat el que ja tenien. Aquest vehicle, que comparteixen La Rural i Collserola Pagesa, els serveix per repartir els productes als menjadors de les escoles públiques de Sant Cugat. En aquest sentit, l'entitat espera poder comptar amb un nou camió a principis de curs per reprendre el servei als centres escolars.

Les persones interessades a aportar el seu gra de sorra ho poden fer amb una transferència al compte bancari ES35 1491 0001 2230 0014 1041. La Rural de Collserola demana que les persones que aportin diners indiquin el seu nom i el seu correu electrònic per després poder organitzar una festa d'agraïment.

Un dels membres de l'entitat, Víctor de Castro, ha explicat a Cugat Mèdia que l'objectiu és poder arribar a una quantitat per poder donar una entrada per comprar el vehicle, que té un preu de 16.000 euros.


Víctor de Castro

L'ideal seria recaptar 16.000 euros, però és una barbaritat. Si aconseguim diners per poder donar una entrada pel camió refrigerat, benvinguts siguin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.