L'Afònic, disposat a buscar solucions amb el veïnat i l'Ajuntament pel soroll al carrer

Un veí ha elevat al ple la queixa sobre el soroll de la clientela d'aquest local a les nits a l'entorn d'Elies Rogent


  • Comparteix:

L'entrada de l'Afònic, al carrer d'Elies Rogent / Foto: Cugat Mèdia

L'entrada de l'Afònic, al carrer d'Elies Rogent / Foto: Cugat Mèdia

Un veí del carrer d'Elies Rogent s'ha queixat aquest dilluns a l'audiència pública del ple municipal del soroll que fa la clientela del karaoke Afònic. Lamenta que 'molta gent surt a fora del local a fumar i xerrar' perquè al local no hi ha prou espai i es queixa que la terrassa tanca més tard del que està permès. Ara bé, el responsable de l'Afònic, Jordi Portales, ha assegurat en declaracions a Cugat Mèdia que l'espai exterior tanca a l'hora que toca (a les 23 h a l'hivern, a les 00 h a l'estiu, i a les 01 h els caps de setmana) i que, a més, tenen un responsable de seguretat que vetlla perquè hi hagi silenci. 'Som els primers interessats que no es facin 'grupets'', ha subratllat Portales, que es posa a disposició del veïnat i de l'Ajuntament per buscar una solució a tot plegat.




Portales ha explicat que abans que comencés aquest mandat es va engegar un procés de mediació, però assegura que el veïnat no hi va voler participar. També subratlla que des que va obrir l'Afònic, es va posar a disposició dels habitants de la zona i els hi va facilitar el seu contacte. "No ens han contactat mai", ha dit, alhora que ha refermat que estan "predisposats a buscar solucions".

El responsable de l'Afònic assegura que el seu establiment compleix tota la normativa i que té la paperassa en regla. "Creiem que ho estem fent bastant bé", considera. Sobre les queixes del veïnat, ho atribueix a que Torreblanca "és una de les poques zones d'oci que queden a la ciutat". També considera que caldria més presència policial a la zona per controlar que no hi hagi botellots ni situacions d'incivisme.

Davant la intervenció del veí a l'audiència pública, la tinenta d'alcaldia de Gestió Urbana, Cristina Paraira, va interessar-se pel tema i va comprometre's a recopilar informació per estudiar la situació i explorar solucions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.