Sant Cugat, segona ciutat del país amb més participants a la Trobada Mundial de Joventut

L'esdeveniment, amb presència del Papa, serà a Lisboa de l'1 al 6 d'agost


  • Comparteix:

650 joves santcugatencs viatjaran a Lisboa de l'1 al 6 d'agost per assistir a la Jornada Mundial de Joventut convocada pel Papa de Roma. La participació local anirà a càrrec dels joves de les parròquies del Monestir, Sant Cebrià de Valldoreix i Sant Joan de Mira-sol. Es dona el cas que Sant Cugat és la segona ciutat que més joves aporta a la trobada després de Barcelona, segons informa la parròquia de Sant Pere d'Octavià.

Després que la pandèmia obligués a posposar la trobada, aquest 2023 el Vaticà ha aconseguit posar data a la trobada per celebrar un esdeveniment que aplega un milió de joves de tot el món.

El rector de la parròquia, Emili Marlès, ha explicat que la primera parada portuguesa de la comitiva santcugatenca serà Fàtima. A continuació, vindran sis dies d'activitats perquè els joves comparteixin els valors de la fe cristiana.

Marlès recorda que a la primera Jornada Mundial de Joventut el Papa Francesc va emplaçar els joves a 'transformar i enaltir el seu compromís amb els valors cristians'. A banda del mateix Marlès, a la trobada acudiran el vicari de Sant Pere d'Octavià i delegat de Joventut de la diòcesi de Terrassa, mossèn Àlex Serra, i el rector de Sant Cebrià i arxiprest de Sant Cugat, mossèn Josep Maria Manresa.


Emili Marlés

El Papa, a la primera trobada, els va dir: 'Feu-la grossa'. En el sentit de transformar la societat, inplicar-s'hi i m'agradaria que els joves santcugatencs vagin amb aquesta actitud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.