Sant Cugat condemna l'assassinat masclista de Girona amb un minut de silenci

El feminicidi va tenir lloc el dijous i es tracta del vuitè crim masclista de l'any a Catalunya


  • Comparteix:

La concentració d'aquest diventres davant el consistori municipal / Foto: Cugat Mèdia

La concentració d'aquest diventres davant el consistori municipal / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat se suma a la condemna de l'assassinat masclista d'una jove de 27 anys al barri de Sant Narcís de Girona amb un minut de silenci, aquest divendres, a la plaça de Vila. Segons fonts policials, el feminicidi va tenir lloc el dijous i es tracta del vuitè crim masclista de l'any a Catalunya. En l'acte de rebuig a Sant Cugat hi han participat membres de l'equip de govern, encapçalats per l'alcalde, Josep Maria Vallès, i diferents regidors del ple municipal, així com treballadors de l'Ajuntament.

Davant d'aquest nou crim masclista, Vallès ha mostrat el seu suport a la família de la víctima i a la ciutat de Girona i ha recordat que acabar amb fets com aquests és una "responsabilitat col·lectiva".

La investigació del crim està en mans de la Divisió d'Investigació Criminal, que fa unes hores ha determinat que es tracta d'un crim masclista, després que l'autor del crim i exparella de la víctima, hagit confesat els fets.

On puc demanar ajuda?

Les dones que viuen una situació de violència masclista poden recórrer a una línia d'atenció trucant al telèfon 900 900 120. Funciona les 24 hores, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. De la mateixa manera, en cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.




Josep Maria Vallès

Subratllem amb majúscules i negreta el rebuig cap a fets d'aquests tipus. Des de l'Ajuntament de Sant Cugat volem mostrar el major dels suports cap a la família de la víctima i cap a la ciutat de Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.