Dues produccions de Cugat Mèdia, disponibles a La Xarxa+

S'hi poden veure el documental del centenari de Creu Roja i 'La Muntanya, crònica de la construcció d'un poble'


  • Comparteix:

L'OTT La Xarxa+ acull produccions de les emissores locals

L'OTT La Xarxa+ acull produccions de les emissores locals

Ja es poden veure a La Xarxa+ dues produccions de Cugat Mèdia. Són els documentals 'Creu Roja Sant Cugat, 100 anys al servei de la ciutat' i 'La Muntanya, crònica de la construcció d'un poble'. La plataforma d'streaming de La Xarxa és d'accés gratuït i dona accés a una trentena de televisions locals de Catalunya, a pòdcasts de ràdios de proximitat, a esdeveniments en directe i a una àmplia oferta de continguts variats. Només cal registrar-se per poder gaudir de tots els continguts.


Creu Roja Sant Cugat, 100 anys al servei de la ciutat

Creu Roja Sant Cugat-Rubí-Valldoreix celebra enguany 100 anys de vida a la ciutat. Si bé el naixement oficial de l'entitat data del 6 de maig del 1923 amb la constitució de l'Assemblea Local de Sant Cugat del Vallès, la primera llavor ja es va plantar el 1902 amb un grup de ciutadans que ja feien acció humanitària. Durant aquest segle de vida, la Creu Roja ha estat pionera en molts aspectes; des del servei sanitari, les primeres ambulàncies i llocs de socors fins als serveis amb clara vocació social que desenvolupen avui dia. Per recollir tota aquesta història, Cugat Mèdia ha elaborat un documental que fa un recorregut històric pels moments clau de la institució des dels seus inicis fins a l'actualitat a través del testimoni de diversos voluntaris.
Mira aquí el documental

'La Muntanya, crònica de la construcció d'un poble'

El documental 'La Muntanya, crònica de la construcció d'un poble' relata 60 anys d'història de les Planes de Sant Cugat. Es tracta d'una producció conjunta de Cugat Mèdia i de l'Ajuntament de Sant Cugat, dirigit per Laia Manresa, i que es va estrenar el 2015
Mira aquí el documental



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.