El Maemuki obrirà portes al setembre per portar la cuina tradicional japonesa a Sant Cugat

El local s'ubicarà al carrer de Balmes 32


  • Comparteix:

Àlex Garriga i David Martín ultimen els detalls per obrir el Maemuki a principis de setembre / Foto: Cugat Mèdia

Àlex Garriga i David Martín ultimen els detalls per obrir el Maemuki a principis de setembre / Foto: Cugat Mèdia

L'oferta gastronòmica de Sant Cugat s'amplia amb l'arribada del restaurant de cuina japonesa Maemuki. El local obrirà portes la segona setmana de setembre al carrer de Balmes, 32, expliquen Àlex Garriga i David Martín, dos dels tres socis que formen part del projecte. Garriga, a més, en serà el cap de cuina.

David Martín s'encarregarà de la gestió del restaurant perquè ja té experiència al món de la restauració amb un local de frankfurts i hamburgueses a Rubí. El santcugatenc Àlex Garriga, en canvi, ha treballat com a cuiner a diversos establiments de cuina japonesa i es considera un amant de la seva cultura i gastronomia.

Tots dos comparteixen la mateixa visió pel projecte: ''Creiem que l'oferta de cuina japonesa a la ciutat és molt comercial. La nostra carta funcionarà a base de plats clàssics i d'altres que no s'hagin vist a Sant Cugat'', explica Garriga. ''Un altre dels nostres forts serà la carta de còctels'', afegeix Martín.

L'ambient del local, al més pur estil ''street food'', s'amenitzarà amb música en directe. Pel que fa el nom, Maemuki es pot traduir pel concepte ''mirar endavant'', tota una declaració d'intencions per part dels propietaris.









Àlex Garriga

La nostra carta funcionarà a base de coses molt clàssiques i intentaré fer coses que no s'hagin vist a Sant Cugat. Com que he treballat aquí a la ciutat he vist el que es menja, també a altres països, així que crec que em sabré diferenciar de la resta.

David Martín

Tindrem carta de còctels i música en directe, una proposta totalment diferent per aquí per Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.