Detingudes dues persones per un robatori amb força a un domicili de Sant Cugat

Els presumptes autors van ser detinguts per Mossos i la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet en un control de vehicles al municipi


  • Comparteix:

Els objectes decomissats durant l'actuació / Foto: Mossos d'Esquadra

Els objectes decomissats durant l'actuació / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet han detingut aquest diumenge dues persones per un robatori amb força a l'interior de domicili a Sant Cugat. En un dispositiu de control a les entrades i sortides del municipi barceloní, un agent de la policia local va detectar el nerviosisme de dos homes que ocupaven un turisme, explica Mossos. Davant les respostes incoherents que donaven, es vaescorcollar el vehicle i els dos ocupants. Se'ls hi va trobar diverses joies amagades a diferents parts del cos i més objectes de valor com bosses de mà, rellotges, guants i tapaboques i una llibreta bancària. Des de la comissaria de Mossos es van fer les gestions amb les titulars de les llibretes, que van resultar ser veïnes de Sant Cugat. Les persones afectades havien denunciat la nit anterior el robatori a la Policia Local.

L'actuació es va resoldre amb la detenció de les dues persones i l'ingrés del vehicle al dipòsit municipal. Els agents procediran a retornar la totalitat dels objectes sostrets amb el vistiplau del jutjat instructor.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.