Reobre el restaurant afectat per tres casos de salmonel·la

Salut Pública ha aprovat la reobertura després que l'establiment hagi pres les mesures per subsanar les deficiències detectades


Temes relacionats

Activat el protocol de Salut per dos casos de salmonel·la a un restaurant de Sant Cugat (10/ago/23)


  • Comparteix:

L'establiment tornarà a oferir els seus serveis després de dos dies tancat / Foto: Cugat Mèdia

L'establiment tornarà a oferir els seus serveis després de dos dies tancat / Foto: Cugat Mèdia

El restaurant asiàtic afectat per tres casos de salmonel·la reobre les seves portes aquest divendres al vespre després de dos dies tancat temporalment, segons ha pogut saber Cugat Mèdia. L'Agència de Salut Pública de Catalunya ha aprovat la reobertura després de comprovar que l'establiment ha pres les mesures per subsanar les deficiències de les instal·lacions i d'higiene que els tècnics de Salut van detectar dimecres. Així, es posa fi al protocol que es va activar per una possible intoxicació alimentària en el restaurant, ubicat a la plaça de Doctor Galtés, i que va provocar que diversos clients expliquessin que havien patit vòmits i diarrees. Dos del tres casos diagnosticats amb salmonel·la van estar ingressats durant tres i cinc dies respectivament a l'hospital.

L'Agència de Salut Pública de Catalunya va confirmar a Cugat Mèdia que dimarts es va notificar des de l'Ajuntament un possible brot de toxiinfecció alimentària després que la família ho comuniqués al consistori. L'àpat sospitós de l'origen del brot és el sopar del dia 30 de juliol. Tres dels quatre membres de la família van presentar símptomes compatibles amb un quadre de gastroenteritis aguda hores posteriors al sopar sospitós. Van requerir assistència mèdica i dos dels afectats van requerir ingrés hospitalari el dia 2 d'agost. Des de l'hospital van confirmar que el germen detectat causant del brot de toxiinfecció alimentària era salmonel·la.

Tècnics del Servei de Salut Pública van dur a terme la inspecció sanitària i van detectar deficiències de les instal·lacions i d'higiene que haurien contribuït a la contaminació encreuada dels aliments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.