Dimiteix Enric Aguadé, president dels Castellers de Sant Cugat

La colla encara una nova etapa després de les també dimissions dels dos caps de colla el passat abril


Temes relacionats

Els Gausacs escolliran el nou cap de colla en una assemblea extraordinària ( 3/ago/23)


  • Comparteix:

Enric Aguadé als estudis de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Enric Aguadé als estudis de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

El president dels Castellers de Sant Cugat, Enric Aguadé, ha dimitit per motius personals. La vicepresidenta de l'entitat, Natàlia Megias, ha assumit el càrrec fins a la propera assemblea general ordinària. Aquesta dimissió se suma a les dels dos caps de colla, Marcel Serra i Tomàs Baldi, que a l'abril van decidir fer un pas al costat per promoure un canvi de lideratge dins dels Gausacs.

A partir de divendres, el membre de la colla Santie Pie liderarà una tècnica en funcions que se sometrà a ratificació a l'assemblea general extraordinària el diumenge 3 de setembre. En un comunicat, els Castellers de Sant Cugat expliquen que esperen que aquests canvis suposin el revulsiu que buscava l'anterior tècnica i un inici d'una nova etapa amb la posada en funcionament de la nova seu social de l'entitat.

Pel que fa a la junta, que ara liderarà Natàlia Megias, manté el seu mandat i objectius votats en assemblea i s'ha reforçat amb l'entrada de set vocals nous, els quals reforçaran la secretaria, l'àmbit social i la comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.