Últims dies per veure l'exposició de carrer dels 40 anys de Cugat Mèdia

La mostra forma part de les accions del 40è aniversari


  • Comparteix:

L'exposició va inaugurar-se el primer de juny/ Foto: Cugat Mèdia

L'exposició va inaugurar-se el primer de juny/ Foto: Cugat Mèdia

Els interessats en el món radiofònic i la comunicació pública de proximitat tenen fins aquest divendres, 1 de setembre, per visitar l'exposició commemorativa dels 40 anys de Cugat Mèdia. Es tracta d'una instal·lació expositiva a quatre places on es fa un recull de moments, la història i les persones que han format part del mitjà públic al llarg d'aquestes més de quatre dècades. La mostra consta de quatre cubs ubicats a les places de Lluís Millet, de Barcelona, de la Vila i d'Octavià.

Les cares dels cubs estan dedicades a diferents àmbits: una explica què és Cugat Mèdia, tots els seus canals i les localitzacions de la mostra. La segona cara està destinada a la cronologia i els premis més destacats del mitjà. La tercera recull moments i iniciatives organitzades per Cugat Mèdia durant aquests 40 anys. I l'última és un homenatge als fundadors de Ràdio Sant Cugat (Màrius Caralt, Ramon Grau, Josep Grau i Paco Garcia) i als emblemàtics Joan Fàbregas, el 'Fabri', i Pere Pahissa. També està dedicada a les persones que formen part de la família de Cugat Mèdia, tant extreballadors com l'equip actual.

L'exposició, amb el suport de l'Ajuntament, consta també de codis QR que permeten ampliar els continguts de la mostra. A través d'aquests enllaços es poden escoltar fragments històrics de ràdio, consultar pàgines web especials i visualitzar els vídeos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.