El govern local es compromet a recuperar els Premis Sant Cugat amb caràcter retroactiu

La intenció és fer uns "premis pont" dels anys en què no s'han fet fins a recuperar-los de forma anual


Temes relacionats

Es cancel·len els Premis Sant Cugat, que tornaran el 2021 'reformulats' (25/ago/20)

Els Premis Sant Cugat reconeixen la cultura, el compromís social, la ciència i l'esport ( 1/abr/19)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Premis Sant Cugat del 2019 / Foto: Premis Sant Cugat

Imatge d'arxiu dels Premis Sant Cugat del 2019 / Foto: Premis Sant Cugat

L'Ajuntament ha reiterat la intenció de recuperar els Premis Sant Cugat i fer-ho amb caràcter retroactiu. Els guardons reconeixien persones, associacions i entitats i empreses de Sant Cugat que havien tingut un paper rellevant al llarg de l'any. Es van deixar de fer el 2020 amb la pandèmia i el tinent d'alcaldia de Relacions Institucionals, Bon Govern i Ciutat Digital, Jordi Puigneró, ha mostrat el seu compromís, en una entrevista a Cugat Mèdia, de recuperar-ne el format i fer, abans, uns 'premis pont' dels anys en què no s'han entregat.

Puigneró, de fet, considera "inexplicable" que es deixessin de fer. En aquest sentit, el tinent d'alcaldia ha recordat que el mateix any de pandèmia "es podrien haver fet telemàtics". El principal motiu per recuperar-los és que la ciutadania "apreciï el valor associatiu i civil del municipi". En tot cas, la idea del govern és fer uns "premis pont" amb caràcter retroactiu dels anys en què no s'han entregat, tornar a definir les bases "amb el màxim consens possible" del ple municipal i, l'any següent, recuperar-los "amb normalitat".


Jordi Puigneró

El que farem serà recuperar els anys en què no s'ha fet, uns premis pont fins que l'any següent ja els poguem recuperar amb absoluta normalitat. Aquest és un dels projectes que em fa il·lusió, que ja vam implementar fa anys i que, inexplicablement, el darrer govern va deixar de fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.