Els Mossos detenen tres de les persones de la casa ocupada de Plana de l'Hospital per robatoris amb violència

La detenció es va produir aquest dimecres


  • Comparteix:

Una de les intervencions de Mossos a la casa, aquest estiu / Foto: Cugat Mèdia

Una de les intervencions de Mossos a la casa, aquest estiu / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos van detenir aquest dimecres tres homes, membres de la casa ocupada de Plana de l'Hospital, com a presumptes autors de delictes de robatori amb violència, amenaces, coaccions i violació de domicili. Segons la Unitat d'Investigació de la comissaria de Rubí, entre el 14 i el 20 d’agost els detinguts, de 21, 23 i 28 anys, van perpetrar tres robatoris violents a Sant Cugat. En totes les ocasions van arrancar les cadenes d’or del coll de les víctimes. A banda, havien ocupat un immoble al carrer Plana de l’Hospital en el que permitien que altres persones hi visquessin a canvi de diners. Una d’aquestes persones va denunciar davant de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès que unes persones van irrompre a la seva habitació i el van amenaçar amb una arma blanca perquè marxés de l’immoble.

La Unitat d’Investigació de Rubí es va fer càrrec de les gestions necessàries per poder identificar i detenir les persones implicades en aquests il·lícits penals. Gràcies a la col·laboració i la implicació dels efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Policia Local, els investigadors van poder identificar els presumptes autors dels fets i dissenyar un dispositiu que va culminar, el dia 30 d’agost, amb la detenció dels tres homes.

Aquest divendres els detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.