El carril bici que ha d'unir Sant Cugat i Rubí es comença a perfilar

Les obres, que van començar el juliol, tallen el tram de carretera entre el carrer de Prat de la Riba i l'avinguda dels Països Catalans en sentit Rubí


  • Comparteix:

El carril bici entre l'avinguda de l'Hipòdrom i l'avinguda dels Països Catalans que unirà Sant Cugat i Rubí es comença a perfilar. Les obres, que van començar el juliol, s'allargaran fins aproximadament el febrer i causen diverses afectacions al trànsit. El tram de carretera entre el carrer de Prat de la Riba i l'avinguda dels Països Catalans en sentit Rubí ha quedat inhabilitat i s'ha desviat el pas dels vehicles al lateral de la via. Per garantir la seguretat, l'aparcament es fa en cordó. El transport públic també s'ha vist afectat, amb l'anul·lació de les parades que hi ha a l'alçada de l'Institut FP, del Jardiland i del carrer del Prat de la Riba, que s'han traslladat també al lateral. Això sí, els accessos a Jardiland es mantenen oberts.

Tot plegat és la segona fase dels treballs per connectar en bicicleta Sant Cugat i Rubí. La licitació de la tercera fase, que va de l'avinguda dels Països Catalans a la Via Augusta, tindrà lloc properament. La licitació ha anat a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb el suport d'un fons FEDER, i s'ha adjudicat a Servial SL amb un pressupost de 461.893 euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.