Els Cinemes Sant Cugat canviaran l'entapissat de les butaques i les parets

Aquests canvis són obligatoris per normativa de seguretat contra incendis, i a banda aquest estiu es va reparar l'aire condicionat de la Sala 4


Temes relacionats

La gestió dels Cinemes Sant Cugat continua amb un contracte d'autorització a precari (16/mar/21)

Els cinemes de Sant Cugat, més preocupats per les estrenes que per l'aforament limitat ( 2/oct/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una de les sales dels Cinemes Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una de les sales dels Cinemes Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els Cinemes Sant Cugat estan preparant un conjunt de reformes per millorar la seguretat de les instal·lacions. L'empresa Picking, gestora de la concessió, canviarà l'entapissat de les butaques i de les parets de les sales per garantir-ne la capacitat ignífuga contra incendis. Abans de poder efectuar les reformes, l'empresa s'ha citat amb l'Ajuntament perquè aquest doni el vistiplau al pressupost, que tindrà un cost aproximat de 40.000 euros a càrrec del consistori. A més, aquest estiu s'ha reparat l'aire condicionat espatllat de la sala número 4.

Amb el pas del temps, les butaques i les parets de les diverses sales dels cinemes municipals han vist deteriorada la condició d'ignífugues i és, per aquest mateix motiu, que la normativa requereix aquesta actualització.

A més de les reformes de l'entapissat, l'empresa Picking també ha modificat, durant aquest estiu, un dels aparells d'aire condicionat espatllat. Aquesta era, en paraules del seu màxim responsable, Víctor Lafuente, una "de les urgències que s'havien de gestionar amb major celeritat".

Picking va assumir la gestió dels cinemes amb una cessió a precari el setembre de 2018. Després que el govern anterior aturés la construcció de la sala polivalent, l'estiu de 2019, la cessió d'autorització a precari es manté vigent fins a dia d'avui.




Victor Lafuente

La gent quan va al cinema vol gaudir d'unes bones condicions i és el que pretenem aconseguir amb aquestes millores tan necessàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.