Obert el termini per sol·licitar ajuts per a les escoles bressol municipals

Fins al 22 de setembre es poden demanar les beques per fer front a les despeses d'escolaritat o el servei de menjador


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Ja es poden sol·licitar els ajuts econòmics per fer front a les despeses d'escolaritat i del servei menjador per a alumnes de les escoles bressol municipals. El termini de presentació s'allarga fins al 22 de setembre i la dotació econòmica total prevista és de 83.000 euros. L'atorgament de les beques es fa a través de la tarifació social, ponderant aspectes com els ingressos familiars, el nombre de persones que formen la unitat familiar, l'existència d'alguna discapacitat reconeguda o famílies que ja reben atenció dels serveis socials municipals. La quantia dels ajuts cobreix, segons cada cas, entre el 20% i el 80% del cost total de l'escolaritat i/o del servei de menjador.

Pot beneficiar-se d'aquests ajuts l'alumnat empadronat i resident a Sant Cugat i matriculat en una escola bressol municipal. Les sol·licituds es poden formalitzar a la seu electrònica de l'Ajuntament o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb cita prèvia. Per demanar cita prèvia, es pot fer a través de la mateix web de l'Ajuntament o al 010.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.