Comença la Festa Major de les Planes, 'una casa on voler tornar'

Els professionals dels serveis de Cultura de les Planes han estat els pregoners d'enguany i han assegurat que treballar pel barri és "un regal"


  • Comparteix:

Les Planes ha engegat aquest divendres la seva Festa Major i ho ha fet amb un pregó a càrrec dels professionals dels serveis de Cultura, que han agraït als veïns el seu esperit de col·laboració i d'unió i per fer del barri 'una casa on voler tornar'. Els pregoners també han destacat que és 'un regal' poder treballar per a la gent de les Planes i ser els encarregats de dinamitzar el barri. Per la seva banda, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha posat en valor l'esperit 'reivindicatiu' de les Planes i ha assegurat que des del consistori es treballarà per dotar el barri dels 'serveis i infraestructures que demanda'.

Els actes de la festa grossa han començat amb una cercavila encapçalada pel grup de batucada 'Tokem x tu' i l'animació de 'Papallona de llum'. El pregó s'ha celebrat a l'espai Pere Grau, que en la inauguració de la gresca també ha acollit un sopar de carmanyola i un concert d'Arritmia.

CONSULTA TOT EL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE LES PLANES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.