Tall de trànsit a la carretera de la Floresta per les obres del carril de vianants i bicis

El tall es farà aquest dimecres a l'alçada de la cruïlla amb l'avinguda de Ca n'Enric de 8 a 19 h


  • Comparteix:

La cruïlla, entre la carretera de la Floresta i l'avinguda de Ca n'Enric / Foto: Google Maps

La cruïlla, entre la carretera de la Floresta i l'avinguda de Ca n'Enric / Foto: Google Maps

Les obres del carril de vianants i bicicletes entre la Floresta i Valldoreix provocaran aquest dimecres el tall d'un carril a la carretera de la Floresta, a l'alçada de la cruïlla amb l'avinguda de Ca n'Enric. La incidència està prevista de 8 a 19h i es donarà un pas alternatiu als vehicles.

Les obres formen part de la construcció del carril bici i per a vianants entre Valldoreix i la Floresta, per la carretera de Vallvidrera. La previsió és que les obres estiguin completades durant el primer trimestre del 2024.

El nou carril, de 3,5 metres d'amplada i 1,12 quilòmetres de longitud al marge dret de la carretera, servirà també per millorar la seguretat a la via, ja que el pas per a bicicletes i vianants quedarà segregat per barreres de seguretat, a més que s'ha implantat una nova rotonda a la intersecció de la carretera amb el Camí Antic de Terrassa. La intervenció compta amb un pressupost de 2,1 milions d'euros cofinançats per la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix.

L'execució actual s'inclou dins la primera fase del projecte, que se centra en l'execució de la rotonda i del tram interurbà. En una segona fase, es completarà amb el tram urbà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.