Què puc fer aquest cap de setmana de Festa Major a Valldoreix?

La festa grossa del territori se celebra del 15 al 17 de setembre amb Buhos i Mariona Escoda com a caps de cartell


Temes relacionats

L'activista Antonio Zamora serà el pregoner de la Festa Major de Valldoreix ( 5/set/23)

Aquest és el cartell de la Festa Major de Valldoreix ( 7/jul/23)


  • Comparteix:

Els Gausacs actuaran diumenge a les 12h al pàrquing del CAP/ Foto: Ajuntament

Els Gausacs actuaran diumenge a les 12h al pàrquing del CAP/ Foto: Ajuntament

La Festa Major de Valldoreix dona el tret de sortida aquest divendres per omplir de gresca el terrotori fins al 17 de setembre. Els veïns i veïnes podran gaudir de més d'una vintena d'activitats per a tots els públics, que s'ubicaran, principalment, a la plaça Casal de Cultura i voltants, tot i que la pluja prevista per aquest divendres ha obligat a canviar la ubicació dels primers actes. La gran gresca arrancarà amb el tradicional pregó, que enguany anirà a càrrec del valldoreixenc Antonio Zamora, veí de la vila i molt vinculat a diferents associacions i entitats. Els concerts de Buhos i Mariona Escoda d''Eufòria' són els plats forts musicals d'aquesta nova edició, que també ha programat les tradicionals havaneres, la trobada castellera i el concurs de paelles, entre d'altres.

La festa gran donarà el tret de sortida aquest divendres a les 10 h amb l'exposició dels cartells de Festa Major a la Sala d'Exposicions de l'EMD on es podrà veure el cartell guanyador dissenyat per la valldoreixenca Teresa Blasco Luz. Les activitats continuen a la tarda amb diferents propostes infantils i esportives fins al punt de les 20 h, que serà l'hora del pregó, que s'ha mogut a la sala de plens per evitar la pluja. Enguany, el pregoner serà el veí Antonio Zamora, expresident de l'associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix en dues etapes diferents i president durant 20 anys de la Creu Roja del territori.

El president de l'EMD, Juanjo Cortés, ha destacat la trajectòria de Zamora dins l'associacionisme valldoreixenc i el seu activisme social. "Tenim un pregoner d'aquells que fan poble, que ha donat moltes hores, energies i il·lusions al poble de Valldoreix i, per tant, hem considerat que era la persona idònia per ser la pregonera per la seva dedicació a l'associacionisme i estima a Valldoreix", va destacar Cortés.

La Festa Major continuarà després del pregó, a partir de les 21 h a l'Espai Garden, amb les havaneres dels Barcarola de Vilassar de Mar, la botifarrada popular, el rom cremat i un concert de rumba de tribut a Gato Pérez.

Dissabte la festa comença d'hora, a les 9.30 h amb segona jornada dels tornejos de pàdel i tenis i altres activitats esportives que tindran lloc entre el Club Esportiu Valldoreix i la plaça Casal de Cultura, que s'allargaran fins al migdia.

Els concerts grans de la Festa Major es faran el dissabte a la nit amb les actuacions de Mariona Escoda (22 h) i Buhos (23.45 h) al pàrquing del CAP Valldoreix. L'actual govern de l'EMD va canviar l'emplaçament per qüestions d'aforament i seguretat, ja que inicialment estava previst fer-lo a la plaça del Casal, amb capacitat per només 500 persones. Són activitats gratuïtes.

La Festa Major de Valldoreix s'acaba el diumenge, on el plat fort de la jornada serà la trobada castellera a les 12 h al pàrquing del CAP Valldoreix. També a les 12 h es podrà gaudir de la 25a visita guiada al taller de l'Adolf i del concurs de paelles. El punt final de la festa serà a les 19 h amb l'hora de teatre 'Terra d'Oreig' a la Nau de Cultura.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DE FESTA MAJOR



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.