L'Ateneu bat rècord i assoleix 4.257 persones inscrites en cursos i tallers 2022-2023

El president de l'entitat apunta que col·laboraran amb entitats per disposar de més espai


  • Comparteix:

El segon tinent d'alcaldia ha visitat l'Ateneu per conèixer la feina d'aquests 25 anys de cursos i tallers / Foto: Ateneu

El segon tinent d'alcaldia ha visitat l'Ateneu per conèixer la feina d'aquests 25 anys de cursos i tallers / Foto: Ateneu

L'Ateneu celebra els 25 anys dels seus cursos i tallers amb una bona notícia: rècord de persones inscrites el passat curs 2022-2023. Amb 4.257, l'entitat es felicita de la bona acollida que tenen any rere any i situa l'èxit de públic en la feina dels professors i professores dels cursos i tallers. L'Ateneu, a l'avinguda de Gràcia, mira l'horitzó i constata que l'espai 'es queda petit' per fer front a l'actual demanda. En aquest sentit, l'entitat es planteja la col·laboració amb altres entitats de Sant Cugat per poder disposar de més espai i donar als usuaris un servei més rodó.

Aquest dijous, divendres i dissabte, l'Ateneu celebra jornada de portes obertes coincidint amb la celebració dels 25 anys dels seus cursos i tallers. L'entitat ho celebra amb moltes propostes, que ja es poden consultar el seu web, i amb un agraïment als usuaris, als professors i professores i a la ciutat.

El director de l'Ateneu, Toni Ramon, ha dit que tot i que els cursos i tallers són la principal porta d'entrada dels usuaris, l'oferta de l'entitat és molt més àmplia. Un exemple és l'oferta cultural gratuïta de concerts, 'un retorn' a la ciutat, afirma Ramon que també subratlla que molts usuaris porten més enllà la relació amb l'Ateneu participant activament amb projectes socials com reforç escolar, acollida de persones nouvingudes o voluntariat.

De la seva banda, el president de l'Ateneu, Àlvar Roda, ha posat sobre la taula el creixement exponencial d'usuaris i un espai al l'edifici de l'avinguda de Gràcia que és 'queda petit'. En aquest sentit, Roda parla de col·laborar amb entitats per poder cobrir aquestes necessitats d'espai i així poder mantenir la qualitat de l'oferta formativa de l'entitat.

A les jornades de portes obertes d'aquest divendres han acudit el segon tinent d'alcaldia, Bernat Picornell, i posteriorment la regidora de Cultura, Núria Escamilla.





Toni Ramon

Va fer l'ensopegada de la pandèmia però ens hem recuperat en escreix. I hem superat aquesta xifra gràcies a la fidelitat de la gent de Sant Cugat i al saber fer de l'equip tècnic d'aquesta casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.