Amics i companys homenatgen el santcugatenc Joan B. Culla

L'acte té lloc aquest dijous al CCCB


Temes relacionats

Joan B. Culla: 'Ara he comprovat que, dels 10.000 alumnes que he tingut, n'hi ha molts més que em tenen estima' (12/jun/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Joan B. Culla / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Joan B. Culla / Foto: Cugat Mèdia

L'historiador santcugatenc Joan B. Culla rep aquest dijous l'homenatge d'amics i companys. L'acte de reconeixement estarà presentat pel periodista Antoni Bassas i comptarà amb Salvador Alsius, Conxita Mir, Josep M. Muñoz, Joaquim Nadal, Mònica Terribas, Josep Ramoneda, María José Recoder, Borja de Riquer, Joan M. Tresserras, Esther Vera, Francesc Vilanova i Vicenç Villatoro. La trobada, que té les entrades exhaurides, tindrà lloc a les 18.30 h al CCCB de Barcelona.

Joan B. Culla es va jubilar com a professor de la Universitat Autònoma de Barcelona el maig passat, quan va oferir la seva última classe. En aquesta entrevista a Cugat Mèdia, repassava, llavors, la seva trajectòria i les mostres d'estima que està rebent des de l'anunci de la seva jubilació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.