Els valldoreixencs visiten les obres de la nova seu de l'EMD


  • Comparteix:

Els valldoreixencs han pogut visitar aquest diumenge la futura seu de l'EMD de Valldoreix. L'edifici, que encara està en obres, acollirà les oficines de l'EMD, un punt de lectura, un bar-restaurant, un espai per la policia municipal, diverses sales polivalents i la nova seu de l'escola de música. Aquest acte arriba enmig de la polèmica sobre els canvis en el pressupost de les obres de l'edifici, que han enfrontat el govern i l'oposició.

Els problemes que hi va haver amb les columnes no han impedit que les obres continuïn i que l'EMD hagi decidit ensenyar als valldoreixencs el que representarà el nou edifici. Tot i que la data d'inauguració encara és incerta, els visitants s'han mostrat satisfets de l'evolució de les obres.

Visitants

Comparat amb el que hi havia, està força bé. Ho trobo magnífic, és la culminació de l'obra del govern de l'EMD. Ens ha agradat moltíssim venir i conèixer el nou edifici.


La vocal de territori de l'EMD i responsable del projecte, Mercedes Rojo, ha sortit al pas de les crítiques que l'oposició va fer a la modificació del pressupost. Segons Rojo, l'administració té la potestat de modificar fins un 20% els pressupostos del projecte, i ha recordat que això és una cosa que també s'ha fet amb el nou edifici de l'Ajuntament, que va veure incrementat el seu pressupost amb 1 milió d'euros.

Rojo ha explicat que aquesta mena de problemes són habituals quan es fan obres.

Mercedes Rojo

Vam valorar si era millor començar de nou o rehabilitar l'edifici, i vam decidir que era millor rehabilitar-lo. Els problemes que han sorgit són coses que es passen quan es fan obres.


Segons Mercedes Rojo, aquestes visites han servit per eliminar les 'suspicàcies' que els veïns de Valldoreix poguessin tenir sobre la seguretat de l'edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.