Esteve Crespo substitueix Oriol Nolis al capdavant de RTVE a Catalunya

Actualment era director d'Estratègia i Planificació de la cadena estatal, a la qual porta vinculat més de tres dècades


Temes relacionats

RTVE fa 40 anys de programes 'made in Sant Cugat' ( 6/jul/23)


  • Comparteix:

Esteve Crespo, nou director de RTVE Catalunya / Foto: ACN (RTVE)

Esteve Crespo, nou director de RTVE Catalunya / Foto: ACN (RTVE)

Esteve Crespo Haro ha estat nomenat nou director del centre de producció de RTVE a Catalunya, amb seu a Sant Cugat, en substitució d'Oriol Nolis. Doctor en Comunicació Audiovisual i Publicitat per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment exercia com a director d'Estratègia i Planificació de RTVE, empresa a la qual porta vinculat més de tres dècades i en la qual ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat, tant a Sant Cugat com a Torrespaña i Prado del Rey. Compagina la seva carrera professional a RTVE amb la formació universitària a la UAB.

Crespo es va incorporar a principis dels anys 90 a RNE a Catalunya, on va coordinar la informació per a RNE a Catalunya. Va coordinar la información per a Radio 1, Radio 5 i Radio Exterior de España i la redacción d'informatius entre 1990 i 1996. A Ràdio 4 va dirigir i presentar ‘A prop teu’ (1996-99) i ‘A mitjanit’ (1999-2005). Es va incorporar, llavors, com a cap de política i economia dels informatius de Sant Cugat. També ha estat editor del Telediario 2a edició (2007-2009) i dels Telediarios Fin de Semana (2009-11).

Ha dirigit ‘El Debat de la 1’ (2012-2014); va ser responsable de xarxes socials dels informatius de TVE a Catalunya (2014-2018) i va dirigir el documental ‘Una manera de fer. President Tarradellas’. El 2018 va assumir la subdirecció dels informatius de TVE Catalunya i va ser director Centros Territoriales de RTVE entre 2020 i 2021. Llavors va ser designat director de Continguts Informatius de RTVE, càrrec que ha ocupat des del 2022.

El fins ara director de RTVE a Catalunya, Oriol Nolis, va anunciar fa uns dies que deixava el càrrec un cop ha acabat la tasca que s'havia proposat. En una publicació a la xarxa social X, va explicar que entén les responsabilitats de direcció "com un lloc de pas i no com un destí en sí mateixes". Després de reconèixer "errors i encerts", va celebrar haver pogut aportar que les persones sensibles "aportin el seu tarannà, malgrat que això resulti sovint esgotador". Nolis va agrair a tothom que l'ha ajudat a fer possible l'actual projecte "modern, plural i de servei públic". Sota la direcció de Nolis, el centre santcugatenc de RTVE va celebrar els seus 40 anys d'història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.