L'influencer santcugatenc Gerry Querry denuncia amenaces de mort i suplantació dels seus comptes a les xarxes

Gerard Querol s'ha quedat sense els seus perfils a Instagram i TikTok i durà les amenaces als Mossos


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del santcugatenc Gerard Querol, creador de la plataforma Tindercat / Foto: Andreu Espinet

Imatge d'arxiu del santcugatenc Gerard Querol, creador de la plataforma Tindercat / Foto: Andreu Espinet

L'influencer Gerry Querry (Gerard Querol) es troba ara mateix en escac, i és que, el de Sant Cugat té suspesos els comptes d'Instagram i TikTok. Segons ha explicat Querol a Cugat Mèdia, tot apunta a una revenja per haver denunciat públicament un perfil sospitós per tenir un llarg historial d'estafes a internet. Arran de fer públic aquest possible frau, Gerard Querol ha rebut fins a una cinquantena d'amenaces de mort i, ara mateix, les està reunint totes per interposar una denúncia als Mossos d'Esquadra.

Querol explica que tot va començar quan el perfil d'Instagram 'El Racó de l'Hipòlit', que feia mems en català, es va reactivar. Però, aquest cop, en comptes de fer bromes i publicar contingut d'humor, el perfil venia sortejos on prometia diners per als guanyadors. Querol, veient que això seguia el mateix 'modus operandi' que havia passat en altres perfils similars, va decidir denunciar "aquesta estafa" en el seu perfil per arribar al màxim de públic possible.

"Al cap de poc vaig veure que m'havia desaparegut el meu compte amb el pretext que estava suplantant la identitat d'una altra persona famosa", ha explicat Querol. En aquest moment, va veure que algú havia creat un perfil idèntic al seu, però que tenia el tick blau -la verificació d'Instagram que es pot aconseguir pagant-. L'influencer de Sant Cugat, crispat amb aquesta situació, i que ha relacionat directament amb la denúncia pública que havia fet prèviament sobre les possibles estafes d''El Racó de l'Hipòlit', va tornar a denunciar a les seves xarxes això, però aquest cop, mencionant a la persona real que estaria darrere de totes les estafes.

Després de publicar aquest post a 'X' -antic Twitter-, Gerard Querol va començar a rebre amenaces de mort, on fins i tot li mencionaven l'adreça d'on viu. "Vaig rebre entre 40 i 50 amenaces de mort des de l'Argentina", ha afirmat Gerry Querry, qui interposarà denuncia als Mossos d'Esquadra.

A més, també ha vist afectat el seu perfil de TikTok, el qual ha estat suspès per copyright. Malgrat que el santcugatenc creu que no recuperarà el de TikTok, està pendent de com evoluciona tot per veure si el compte d'Instagram el pot tornar a tenir.




Gerard Querol

Em va deixar d'aparèixer al compte dient que m'estava fent passar per algú famós. Això bàsicament és perquè algú ha creat, bueno, aquesta gent ha creat un compte, igual que el meu, però amb el tick blau, i m'han suspès el compte per suplantació d'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.