FGC millorarà la seguretat a l'estació de les Planes per evitar actes vandàlics

Ferrocarrils reforçarà les tanques antivandàliques, que tindran una alçada de 2,5 metres, per evitar llançament de pedres o altres objectes als trens


  • Comparteix:

Simulació de la futura tanca a l'estació de les Planes / Foto: FGC

Simulació de la futura tanca a l'estació de les Planes / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) instal·larà tancaments laterals al pas superior de l'estació de les Planes per prevenir actes vandàlics i així millorar la seguretat del trànsit ferroviari. Aquests treballs permetran ampliar l'alçada de la tanca fins als 2,5 metres i així evitar llançaments de pedres o altres objectes als trens. L'actuació, que està prevista que comenci a finals d'any, està emmarcada en un projecte de millora de FGC a 46 punts del traçat ferroviari. En tots aquests punts, en funció de l'entorn de cada ubicació, s'instal·laran malles electrosoldades o reixats d'entramat d'acer, entre altres tipologies de materials.

Els treballs d'instal·lació d'aquests nous tancaments s'han adjudicat a l'empresa Neogrup SL, per un import de 728.000 euros. Es preveu que les obres finalitzin l'estiu vinent. Les 46 actuacions han estat classificades dins d'uns criteris de prioritat, per tal de poder fer les instal·lacions de forma progressiva.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.