Èxit de resposta a la campanya 'todos.es' que s'estarà a Sant Cugat fins el 30 d'abril


  • Comparteix:

La regidora de Comunicació assegura que la proposta del Ministeri d'Indústria coincideix amb els objectius de la campanya connecta't@santcugat

La regidora de Comunicació assegura que la proposta del Ministeri d'Indústria coincideix amb els objectius de la campanya connecta't@santcugat

La campanya 'todos.es' del Ministeri d'Indústria està tenint aquests dies una molt bona acollida a Sant Cugat, sobretot per part de persones grans que no volen desaprofitar aquesta oportunitat d'acostar-se a Internet i a les noves tecnologies. Des de l'Ajuntament fan una valoració molt positiva de la proposta, que coincideix plenament, diuen, amb els objectius de la campanya connecta't@santcugat.

No quedar-se enrera en l'ús de les noves tecnologies, aprendre a fer diferents gestions per Internet i des de casa o poder mantenir una relació amb els fills i els néts per aquesta via. Aquests són alguns dels motius que estan portant aquests dies a diferents persones del municipi a participar de la campanya 'todos.es' del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, una proposta que va viatjant per diferents ciutats amb la voluntat d'apropar internet als col·lectius amb més dificultats per accedir-hi.

La campanya, que ha arribat a Sant Cugat aquesta mateixa setmana, està tenint una molt bona acollida sobretot per part de la gent gran, que ho veuen com una oportunitat de posar-se al dia. Escoltem alguns dels seus usuaris.

Usuaris

Tinc el meu fill i m'agradaria poder-me comunicar amb ell per internet. Per començar a posar fil a l'agulla, perquè no en tenia ni idea.


Des de l'Ajuntament, la regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha assegurat que la proposta coincideix plenament amb els objectius de la campanya municipal connecta't@santcugat. Subirà ha afegit que el perfil principal de persones que s'estan interessant per aquesta iniciativa són persones grans o mestresses de casa que potser no han necessitat aquestes noves tecnologies però que tampoc volen quedar-se enrera, i ha recordat l'ampli ventall de possibilitats que ofereix la xarxa.

Marta Subirà

La franja de persones grans i mestresses de casa coincideix molt amb un sector de gent que per feina no ha necessitat aprendre-ho i que agraeixen molt aquesta possibilitat.


I és que, a partir de sessions pràctiques de 45 minuts, s'explica als assistents com fer gestions pràctiques a través de la xarxa, com per exemple demanar cita al metge, fer la declaració de la renda, consultar les dades bancàries o organitzar un viatge. Pel que fa a les persones que volen seguir connectant-se a Internet se'ls informa dels punts de connexió gratuïts que hi ha a la seva població.

Així ho ha explicat la coordinadora de 'todos.es' a Catalunya, Lluïsa Pérez, que ha afegit que la valoració de l'inici de la campanya a la nostra ciutat ha estat molt positiva ja que abans de començar ja hi havia reserves de grups.

Lluïsa Pérez

Abans de començar ja teníem grups confirmats. La resposta dels mitjans de comunicació ha estat molt bona i creiem que no ens serà difícil arribar a la mitjana de 100 espectadors al dia a Sant Cugat.


La campanya 'todos.es' s'estarà a la nostra ciutat fins el proper dia 30 d'abril i les sessions es faran fins a la Casa de Cultura, de 9 del matí a 2 de la tarda i de 4 a 9 del vespre. Per concertar cita prèvia, els interessats poden trucar al número de telèfon 902 011 010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.