Un detingut a Sant Cugat per la invasió del camp de l'Espanyol durant la celebració de la Lliga del Barça

Els Mossos han detingut sis persones en un dispositiu policial aquest dijous per causar danys per un valor de 32.110 euros


  • Comparteix:

El camp de l'Espanyol / Foto: ACN

El camp de l'Espanyol / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis persones, entre elles un santcugatenc, com a presumptes responsables de causar danys durant la invasió del camp de l'Espanyol en la celebració del Barça després de guanyar la Lliga. En un comunicat, el cos policial xifra en 32.110,74 euros els danys a les instal·lacions del RCDE STADIUM i a una càmera de televisió després que desenes d'aficionats del sector més radical del club 'perico' saltessin al camp per evitar la celebració dels jugadors blaugranes. Els detinguts durant l'operatiu policial, que ha tingut lloc aquest dijous al matí, no tenen antecedents per delictes relacionats amb la violència en el món de l'esport, i tampoc no són membres de grups ultres d'animació.

Les detencions s'han fet a Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Lliçà de Vall, Barcelona i Sant Cugat. En relació amb aquesta mateixa invasió de camp, els Mossos han iniciat una cinquantena de procediments administratius per infraccions a la Llei contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l'esport. Segons el cos policial, la investigació segueix en marxa i no es descarten més detencions.

Altres "anècdotes santcugatenques" d'aquell dia

Una de les imatges més recordades de la invasió de camp va ser la d'un aficionat blanc-i-blau que va tombar una càmera de televisió. Es tracta de Yago Darnell, de Sant Joan Despí, que en aquells moments era entrenador de la secció de futbol del Junior i que va ser caçat per les càmeres in fraganti. Dies més tard, Darnell va renunciar al càrrec "per no perjudicar la imatge del club". Així ho va fer públic el Junior en un comunicat en què va condemnar els fets ocorreguts, així com "qualsevol tipus de violència en l'esport".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.