Fora de servei des de fa dues setmanes un dels ascensors de l'estació de la Floresta

Usuaris es queixen que periòdicament s'espatlla aquest ascensor


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'ascensor de l'estació de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'ascensor de l'estació de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

L'ascensor de l'estació de la Floresta de l'andana en sentit Barcelona i amb sortida a la plaça de Josep Playà fa més de dues setmanes que està espatllat. Així ho ha alertat l'activista veïnal Juan Merino, qui demana a l'Ajuntament, que s'encarrega del manteniment d'aquest servei, que resolgui la incidència 'el més aviat possible'. Que l'ascensor no estigui en funcionament, explica Merino, ocasiona 'grans dificultats a totes les persones grans i amb mobilitat reduïda'. Per a aquells que no puguin pujar les escales, que el servei no estigui disponible suposa haver de fer una volta recorrent el passeig de la Floresta, un tram de l'avinguda de la Verge de Montserrat i la plaça de Miquel Ros. No és la primera vegada que aquest ascensor està fora de servei.

Segons ha explicat Merino, aquest ascensor "s'espatlla constantment". En aquesta ocasió, l'activista veïnal va detectar que novament havia deixat de funcionar després que una parella amb el cotxet "es quedessin atrapats uns 45 minuts i vinguessin els Bombers per treure'ls".

De fet, al novembre passat ja va donar avís ell mateix i va estar fora de servei durant 30 dies. El mateix que havia passat a l'agost, quan va estar inoperatiu durant tres setmanes.

L'ascensor va instal·lar-se a finals del 2017 després d'anys de reivindicacions veïnals. L'execució de l'obra va anar a càrrec dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), però el manteniment i la conservació va quedar en mans de l'Ajuntament.




Juan Merino

Portem un mes sense ascensor, amb tot el que comporta per les persones grans i gent amb mobilitat reduïda que no tenen com pujar

Juan Merino

Pensava que per Reis ho arreglarien, però segueix igual. Abans d'això es van quedar atrapades dues persones amb el cotxet de la nena prop de 45 minuts i van venir els Bombers per treure'ls



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.