El Mercadona de la Rambla del Celler reobre les portes aquest dilluns

Per contra, el Mercadona del carrer de Valldoreix abaixarà les persianes dissabte i dilluns ja no obrirà als compradors


  • Comparteix:

Imatge de l'edifici del Mercadona / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'edifici del Mercadona / Foto: Cugat Mèdia

El Mercadona de la Rambla del Celler torna a obrir les portes aquest dilluns després de cinc mesos d'obres a l'edifici. L'establiment, que porta fora de servei des de l'1 de juliol, s'ha renovat de dalt a baix per adaptar-se al nou model de botiga sostenible, amb una inversió de 7 milions d'euros. L'empresa valenciana ha reformat tota la planta superior de l'edifici, on fins fa poc hi havia comerços que han tancat, per poder ampliar el local. Aquesta reobertura coincideix amb el tancament definitiu aquest dissabte del Mercadona del carrer de Valldoreix. El supermercat abaixa la persiana, ja que no poden adaptar l'espai precisament al nou model de botiga eficient de Mercadona.

Segons va informar Mercadona en un comunicat, la cadena de supermercats ha reformat l'establiment de la Rambla del Celler per adaptar-lo al nou model de botiga que està implementant arreu de l'Estat espanyol. Es tracta d'establiments més sostenibles, assegura la companyia, que permetran reduir un 40% el consum energètic. A més, incorporarà millors condicions per als treballadors. Dels 51 membres de la plantilla de la nova botiga, 24 provenen de la del carrer Valldoreix.

Amb aquesta reforma, tot l'edifici de la Rambla del Celler serà un Mercadona, tot i que la intenció de la companyia és mantenir el passadís de pas que connecta amb el Celler Modernista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.