Vox demana al govern municipal que actuï contra l'ocupació de l'oficina bancària de l'avinguda de Cerdanyola

El partit apunta que alguns veïns els han dit que hi ha problemes de convivència, però Cugat Mèdia no els ha detectat


  • Comparteix:

L'antiga oficina està ubicada al número 18 de l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

L'antiga oficina està ubicada al número 18 de l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

Vox ha sol·licitat una reunió a l'alcalde, Josep Maria Vallès, per tractar els problemes de convivència que hi ha, segons el partit d'extrema dreta, arran de l'ocupació de l'antiga oficina de CaixaBank a l'avinguda de Cerdanyola. Cugat Mèdia ha confirmat amb els Mossos que l'espai, tancat des de fa tres anys, està actualment ocupat i que s'ha avisat la propietat, que ha presentat denúncia per l'ocupació. El portaveu de Vox, Marcos Rodríguez, ha assegurat que els veïns els han fet arribar malestar 'en diverses ocasions'. No obstant a això, Mossos ha apuntat a Cugat Mèdia que no han rebut cap denúncia per l'ocupació, des de mitjans de mes, d'aquest local. El mitjà públic també ha visitat la zona i ningú ha explicat aquests problemes.

Vox diu que ha posat en coneixement de Policia Local i Mossos la problemàtica. Rodríguez assegura que dos dels ocupants de l'oficina havien ocupat la casa de Plana de l'Hospital, desallotjada el passat setembre per ordre judicial. De fet, el partit creu que s'està repetint el patró d'aquella ocupació que va ser considerada pels Mossos de "delinqüencial".

Va ser al setembre que Vox va presentar una moció en el ple per "acabar amb el problema de l'ocupació a la ciutat", però no se'n van sortir. Ara, amb aquesta darrera ocupació, Vox emplaça el govern a actuar-hi amb "mà dura".

La formació ho explica en un comunicat on narren el capítol viscut aquest dilluns al matí davant aquesta oficina, ubicada al número 18 de l'avinguda de Cerdanyola. Segons Rodríguez, mentre ell, el regidor Jordi Guirado i el vocal de l'EMD, Pablo Baucells, estaven gravant un vídeo per denunciar el cas, tres persones -ocupants del local, diuen-, quan veuen que els estan gravant de lluny per un assessor del partit, els haurien increpat i trencat el mòbil.

Policia Local es va personar al lloc dels fets, però no va poder parlar amb aquestes persones perquè ja havien marxat. Vox no ha presentat cap denúncia pels fets. Situacions com aquesta, exposa Rodríguez, evidencien que Sant Cugat "té un problema" amb l'ocupació.




Marcos Rodríguez

Vam presentar una moció i tothom menys PP van votar-hi en contra. És una situació que no agrada als veïns i que no permetrem des de Vox.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.