Entren a la força i roben de matinada ordinadors i altres objectes de valor a l'escola Ferran i Clua

Els lladres han entrat per la finestra i han fet malbé mobiliari


  • Comparteix:

Imatge d'una porta trencada / Foto: Cedida

Imatge d'una porta trencada / Foto: Cedida

L'escola Jaume Ferran i Clua ha patit un robatori. Han sostret del centre diversos ordinadors i altres objectes de valor. Els fets van tenir lloc la matinada de dilluns a dimarts, segons ha explicat a Cugat Mèdia la directora de la escola, Esther Escudé, i han confirmat els Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació. A més del robatori, el centre ha patit diversos desperfectes a mobiliari, armaris i l'alarma.

"Estem tristos que robin en una escola pública", ha lamentat a Cugat Mèdia Escudé, qui ha explicat que els lladres van entrar per la finestra i van forçar els armaris on estaven els ordinadors, així com un altre on custodien els objectes de valor.

Les destrosses se les van trobar dimarts 12 de desembre a primera hora del matí. El mateix dia, el centre va interposar una denúncia als Mossos per aquests fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.