T'has quedat sense entrada per visitar els ambaixadors reials al Claustre?

Les entrades estan exhaurides, però cada dia s'alliberen automàticament de noves


  • Comparteix:

Una ambaixadora reial recollint una carta d'un infant / Foto: Ajuntament

Una ambaixadora reial recollint una carta d'un infant / Foto: Ajuntament

Les cites per entregar les cartes als Reis d'Orient estan exhaurides. Amb tot, l'Ajuntament explica que cada dia s'alliberen automàticament algunes per anul·lacions i, per tant, poden quedar disponibles una altra vegada. Així que les persones que encara no hagin aconseguit entrades poden anar revisant la pàgina web per veure noves disponibilitats. Els ambaixadors reials fan parada a Sant Cugat el 2, 3, i 4 de gener al Claustre del Monestir, entre les 15 h i les 21 h. L'espai estarà adaptat de 15 h a 16 h per a infants amb TEA (Trastorn de l'Espectre de l'Autisme) i altres col·lectius amb necessitats especials.

A més, les darreres cartes es podran entregar durant la Cavalcada als mateixos Reis d'Orient. Enguany, la Cavalcada té novetats: estrena format, recorregut i espai final. Ses Majestats arribaran a les 17.30 h a la plaça Victòria dels Àngels i iniciaran el recorregut a l'avinguda de Pla del Vinyet. Finalitzaran a la plaça de l'U d'Octubre, des d'on aniran a peu fins a la plaça de l'Om per recollir les cartes de nens i nenes (20.45 h).

ENTRA AQUÍ PER SEGUIR L'ACTUALITZACIÓ DE LES ENTRADES

CONSULTA LES ACTIVITATS DE NADAL




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.