La Granja Montserrat abaixa la persiana després de gairebé mig segle

El popular bar que es troba al carrer de l'Endavallada tanca aquest dissabte després de la jubilació dels encarregats del local


  • Comparteix:

José Da Silva ha treballat més de 40 anys al bar santcugatenc / Foto: Cugat Mèdia

José Da Silva ha treballat més de 40 anys al bar santcugatenc / Foto: Cugat Mèdia

El bar Granja Montserrat tanca aquest dissabte després de 44 anys de servei. El local santcugatenc que duia José Da Silva i la seva parella abaixa la persiana, ja que els encarregats del bar es jubilen i no s'ha pogut fer un traspàs per continuar obert el local. La Granja Montserrat ha estat un dels bars més populars del municipi, ubicat al carrer de l'Endavallada, a tocar dels Quatre Cantons, i durant aquests anys, ha omplert el local d'oferta gastronòmica originària de Portugal, ja que, l'encarregat és d'aquest país.

José Da Silva explica a Cugat Mèdia els principals records d'aquests anys i quan ho fa s'emociona i no evita caure les llàgrimes. "Ha sigut tota una vida aquí. El meu fill gran tenia dos anys quan vam començar, molts records...", diu el santcugatenc. Durant aquests anys, ha vist passar "diferents generacions" que visitaven la Granja Montserrat "per festejar".

"Estan les coses bastant tenses en la relació amb la propietat, però jo me'n vaig amb la consciència tranquil·la", ha afirmat Da Silva a qui li hagués agradat fer un traspàs que "ja tenien preparat", però que ha estat impossibilitat per la propietària del local, segons explica a Cugat Mèdia. Per tant, l'històric bar de Sant Cugat no tornarà a servir menjars ni cafès amb cap altre nom, per ara.

En aquest moment, s'obre un nou camí per a la parella que fins ara regentava el local. La jubilació els hi espera un període "sense tanta pressió, menys nervis, on aparcarem el despertador i farem coses que fins ara no podíem fer", ha explicat Da Silva que abans de poder iniciar aquesta nova etapa, faran una festa aquest dissabte a la tarda per dir adeu al local amb amics i familiars que els han acompanyat en aquest viatge de 44 anys.


José Da Silva

Ja has vist que estan les coses tenses en relació amb el propietari, però jo marxo amb la consciència traqnuil·la



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.