Nova etapa per al comerç de l'avinguda Cerdanyola amb la vianantització

Sant Cugat disposa d'un eix de vianants que va de la plaça de Lluís Millet fins al carrer Borrell


  • Comparteix:

L'avinguda de Cerdanyola obre un nou període del comerç local. La fi de la segona fase de les obres de vianantització, el tram que va entre el passeig Torre Blanca i el carrer Borrell, permet a Sant Cugat disposar d'un nou eix de vianants que aproxima els veïns als establiments del barri. Aquest eix del barri de Sant Francesc-Monestir afavorirà l'afluència santcugatencs en aquesta zona de la ciutat, segons asseguren des de diversos comerços.

La dependenta de la botiga Punt Natur Diana Cristina ha explicat a Cugat Mèdia que la situació ha millorat força perquè "les persones poden anar entrant als diferents establiments". També, ha assenyalat que amb la reobertura de l'avinguda els santcugatencs "poden conèixer millor els productes que es venen a les diferents botigues". Des d'altres comerços s'espera que amb la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola es pugui reimpulsar el comerç i l'hostaleria del barri.

Aquesta segona fase, que va començar el mes de gener d'aquest 2023, ha costat 1,4 milions i han anat a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). El fi de les obres permetrà que la Cavalcada de Reis d'aquest 5 de gener pugui passar per primer cop per aquesta via central del barri de Sant Francesc-Monestir.


Diana Cristina

Les persones poden anar entrant als diferents establiments i amb la reobertura de l'avinguda els santcugatencs poden conèixer millor els productes que es venen a les diferents botigues



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.