L'augment de preus dels títols de transport públic entra en vigor aquest dilluns

Els preus dels transports d'ATM tindran un increment generalitzat del 6,75%


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una estació de FGC de la línia del Vallès, que dona servei a Sant Cugat / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una estació de FGC de la línia del Vallès, que dona servei a Sant Cugat / Foto: ACN

L'augment dels preus dels títols de transport públic de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) -FGC, Metro, Tramvia, i autobusos de Barcelona- es fa efectiu aquest dilluns. L'increment general de les tarifes és d'un 6,75%. Això sí, com que els nous bitllets no es podran adquirir fins al mateix 15 de gener, també s'allarga la caducitat de tots aquells títols comprats abans del 14 de gener fins al 30 d'abril, per permetre que s'aprofitin al màxim. La T-verda i la T-16 mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol, mentre que la T-usual i la T-jove tindran un descompte del 50% en el preu, com fins ara, després que l'Estat hagi confirmat que aportarà un 30% del bitllet.

Així, aplicant la referència d'1 zona, el preu serà de 2,55 euros (bitllet senzill), 12,15 euros (T-casual), 21,35 euros (T-usual) i 42,70 euros (T-jove).

D'altra banda, l'antiga T-16 serà vàlida fins al 15 de gener de 2024. Després només s'acceptarà en format T-mobilitat. A més, es podran bescanviar els títols no estrenats per títols del mateix tipus, abonant si s'escau la diferència. Aquests bescanvis es podran fer en diferents punts fins al 31 de març del 2024.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.