Sant Cugat i Rubí, més a prop de la connexió amb carril bici

Mentre que les obres entre Prat de la Riba i Països Catalans ja estran pràcticament finalitzades, el darrer tram es troba en procés d'adjudicació


  • Comparteix:

Aquest és l'estat del carril bici / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Aquest és l'estat del carril bici / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Anar de Sant Cugat a Rubí en bicicleta de manera més segura està més a prop de ser una realitat. En aquests moments s'està finalitzant les obres del tram de carretera entre el carrer de Prat de la Riba i l'avinguda dels Països Catalans, que corresponen a la segona fase del projecte de construcció del carril bici que enllaci amb la ciutat veïna. La tercera fase encara es troba en procés de licitació i continuarà el carril bici des de l'avinguda dels Països Catalans fins a la Via Augusta, cosa que significa que el carril bici arribaria al Sant Cugat Centre Comercial.

La tercera fase començaria i, en principi, hauria de finalitzar al llarg de la segona meitat de l'any. Abans, però, les empreses s'han de presentar a la licitació, que va a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i té un pressupost de 983.000 euros.

D'altra banda, la connexió amb Rubí ha de seguir millorant gràcies a les obres sota el pont de l'AP-7. Uns treballs en les comunicacions de les dues ciutats que van a càrrec de l'Institut Català del Sòl (Incasòl) i amb previsió que finalitzin durant la segona meitat de l'any. Aquesta connexió habilitarà un passeig amb arbrat entre les dues rotondes (la del Leroy Merlin i la del centre comercial) i un carril bici segregat del pas dels vianants i que es connectaria amb el que s'està construint a Sant Cugat. La calçada estarà formada per dos carrils, un dels quals donarà accés directe a la B-30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.