Reparat l'ascensor de la Floresta després de més de dues setmanes fora de servei

Un retard a l'hora de rebre una de les peces ha provocat la demora


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'ascensor de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'ascensor de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Els ascensors de l'estació de la Floresta ja funcionen amb normalitat, després que el del cantó de la plaça de Josep Playà hagi estat fora de servei durant més de dues setmanes. La demora, segons ha tingut coneixement Cugat Mèdia, es deu al fet que una de les peces necessàries per a la reparació ha trigat a arribar més del compte.

Cugat Mèdia recollia aquest dijous el malestar veïnal arran d'aquesta incidència, per veu de l'activita Juan Merino, que advertia que l'ascensor "s'espatlla constantment". Que aquest servei no estigui en funcionament, deia Merino, ocasiona "grans dificultats a totes les persones grans i amb mobilitat reduïda". Per a aquells que no puguin pujar les escales, que el servei no estigui disponible suposa haver de fer una volta recorrent el passeig de la Floresta, un tram de l'avinguda de la Verge de Montserrat i la plaça de Miquel Ros.

L'ascensor va instal·lar-se a finals del 2017 després d'anys de reivindicacions veïnals. L'execució de l'obra va anar a càrrec dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), però el manteniment i la conservació va quedar en mans de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.