El saló de manicura de les influencers arriba a Sant Cugat de la mà de Prettify

El local, que es troba al carrer de Doctor Murillo, aposta per ser un espai modern amb un servei de qualitat


  • Comparteix:

El servei d'ungles i manicures ha aterrat a Sant Cugat / Foto: Prettify

El servei d'ungles i manicures ha aterrat a Sant Cugat / Foto: Prettify

L'espai de bellesa i manicura Prettify ha arribat a Sant Cugat amb una aposta clara per 'sorprendre' el client a través d'un disseny avantguardista i un servei de qualitat. El negoci especialitzat en les ungles i les manicures va néixer el 2020 i comptava fins ara amb quatre salons a Barcelona convertint-se així en un local de moda dins el món influencer. Ara, Prettify ha iniciat un procés d'expansió de la marca a través de nous salons franquiciats, amb això, Sant Cugat és el primer municipi de fora la capital catalana on s'ha obert un establiment.

El saló d'ungles arriba així a Sant Cugat, en un local al carrer del Doctor Murillo, amb la intenció d'oferir "innovació" i "experiències úniques" entre els clients. Amb una proposta modernista i avantguardista en el disseny dels locals, Prettify pretén oferir un servei de qualitat en els seus productes "seguint les darreres tendències de 'nail art'".

La franquiciadora del local santcugatenc, Gloria Delgado, ha afirmat que la idea de portar Prettify al municipi ve sorgeix després de detectar una necessitat d'un saló que oferís aquest tipus de servei. "El centre és innovador, és diferent i el nostre punt fort és el disseny que oferim en les ungles", ha reconegut Delgado qui també creu que tot i tenir preus "potser" més elevats ha argumentat que es deu a la qualitat dels materials i a la professionalitat dels treballadors del centre d'estètica.

Des de la propietat de Prettify, Valeria Doms ha explicat com "en haver-hi molta gent interessada hem decidit obrir nous espais a diferents llocs". A través d'un projecte de franquícies, la companyia té previst obrir un local a Sant Sebastià i dos més a Barcelona en els pròxims mesos.


Gloria Delgado

Com a centre "xulo" a Sant Cugat no hi havia cap. Hem vaig posar en contacte amb Valeria per obrir un Prettify al carrer de Doctor Murillo



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.